Det kan Byrd

Byrd løser foto- og videoopgaver for en bred vifte af kunder. Vi er ikke specialiserede inden for én særlig kundegruppe. Vi er til gengæld eksperter i visuel kontinuitet og i at sikre klare brand retningslinjer. Det betyder, at mange af vores kunder bruger Byrd til at løse opgaver på adskillige lokationer frem for at sende én fotograf og derved forlænge og fordyre opgaven.

Vi sikrer visuel kontinuitet

At arbejde med mange fotografer sikrer høj fleksibilitet, sænker transport omkostninger og smidiggør planlægning. Men det kræver også et stærkt setup til at sikre efterlevelse af brand guidelines. Det har Byrd indbygget i platformen.

Alle billeder og videoer samlet på én platform

Uoverskuelige mappestrukturer, links der er udløbet og utilgængelige filer er en hovedpine for mange, der arbejder med visuel kommunikation. Byrd sikrer, at alle dine filer kan findes nemt og overskueligt - og vi kan også integreres med jeres egne systemer.

Kreativ assistance og projekstyring

Byrd har fotografer i over 80 lande og løser opgaver for nationale såvel som internationale kunder. Vi er med hele vejen og tager kreativt lead på alle opgaver, I det omfang der er ønsket.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Porttitor magnis commodo metus, neque, pretium aliquet tempus quis purus. Aliquam sapien, malesuada dignissim habitant nec id et adipiscing. Diam pulvinar lacus, tortor eleifend orci rhoncus rutrum. Porta in eu laoreet sapien, vel, aliquam. Risus, in in ultrices venenatis dignissim massa. Risus pharetra curabitur integer faucibus at ut. A posuere euismod euismod.
Thomas Andersen

Redaktør, BT

Vi producerer al slags content

Et udpluk af Byrds samarbejdspartnere

Vil du høre mere om Byrds løsninger?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

... eller ring til os på +45 71 99 88 95