Designpraktikant

København

Er du Byrds nye designpraktikant?

Byrd er i rivende udvikling, og lige nu leder vi efter en stærk praktikant til at hjælpe med vores designopgaver. Altså, stærk rent praktisk (du må selvfølgelig også gerne være det fysisk, det går vi ikke så meget op i).

Lige nu er vi kun én mand på pinden i designafdelingen, så du vil få rig mulighed for selv at komme med inputs og visioner. Du vil være med til at have indflydelse på UX- og UI-design af vores app, hjemmeside og andre løbende grafiske opgaver som fliers, plakater, merchandise osv.

Vores designværktøjer er Figma og Webflow, og vi bruger Asana som projektstyringsværktøj og Slack til kommunikation. Hvis du desuden har erfaring med prototypeværktøjer som ProtoPie eller Principle er det kun et plus.

Vi ved ikke præcis, hvem du er, men mon ikke du er i gang med en en relevant designuddannelse fra f.eks. KEA, ITU eller DJMX? Du skal være kreativ, idérig og ikke være bange for at have dine egne holdninger og tanker med omkring UX og UI og hvad godt og brugervenligt design er. Selvfølgelig er du også en venlig og rar person at være sammen med, men det behøves vi vel næsten ikke at sige.

Vi tilbyder:

  • Et lækkert arbejdsmiljø i centrum af København
  • Friskkværnede kaffebønner
  • Frihed under ansvar
  • En fremragende kantineordning

Om Byrd

Byrd er en platform for køb og salg af billeder og videoer. Vi servicerer de største medier i Danmark og Sverige, men har globale ambitioner. For nyligt har vi modtaget millionstøtte fra InnovationsFonden til at udvikle en pålidelig verificeringsmotor, som ved hjælp af Automated Machine Learning vurderer sandfærdigheden af historier, som dagligt uploades af vores +50.000 fotografer på platformen. 

Vi ser frem til at læse din ansøgning! 

Ansök nuApply NowAnsøg nu